NEKDO, PO KOMER SE LAHKO ZGLEDUJEMO

Na zalogi

Šifra: 57424

22,00 

Pričevalci ne moremo postati, če se trdno ne oklenemo Kristusa oziroma pravilneje: če se mu ne damo objeti. Samo tako objeti lahko postanemo »luč sveta« in skupaj z njim svetimo v temni noči sveta. In le kdor se mu da tako ljubiti, postane »nekdo, po katerem se je mogoče zgledovati«.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Pričevalci so glasniki preroške besede, ki nam jo Bog še naprej daje sredi temačnega sveta, in svetilke, ki svetijo v temi. Po njihovi zaslugi nam teme ni treba preklinjati, ampak se lahko skoznjo prebijamo zavedajoč se, da ne vodi k niču, ampak k Očetu.

»Vsi se spontano zgledujemo po pričevalcih oziroma ljudeh, ki svoje prepričanje in besede udejanjajo. In k temu smo poklicani tudi sami. Pričevanje ni stvar tehnike ali opravljenega tečaja, ampak posledica določenega življenjskega sloga. Ni v tem, da se trudimo o čem pričevati, ampak v tem, da se notranje oklepamo tega, kar spoznavamo kot resnično.

Te knjige nisem napisal z namenom, da bi kogar koli »učil« pričevati. S svojimi ubogimi besedami sem želel dati le nekaj namigov o tem, kako lahko svoje življenje obnovimo do te mere, da postanemo pričevalci.«

Luigi Maria Epicoco

Dodatne informacije

Avtor:

Luigi Maria Epicoco

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2022

Število strani:

184

Vezava:

mehka