SE BO IZKAZAL MOJ PRAVI JAZ?

Na zalogi

Šifra: 56085

8,00 

John Powell nam v sodelovanju s psihoterapevtko Loreto Brady odlično predstavi petindvajset osnovnih drž in navad za učinkovito sporazumevanje. Avtorja nas opozarjata na splošne nevarnosti in slepe ulice, ki nas zlahka zapeljejo, ko se skušamo med seboj zaupno pogovarjati. Če razumemo, sprjemamo in praktično uporabimo modrost, ki nam jo ponuja teh petindvajset smernic za uspešno sporazumevanje, bo posledica osebna rast in sreča.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

John Powell nam v sodelovanju s psihoterapevtko Loretto Brady odlično predstavi petindvajset osnovnih drž in navad z učinkovito sporazumevanje.

Avtorja nas v knjigi Se bo izkazal moj pravi jaz opozarjata na splošne nevarnosti in slepe ulice, ki nas zlahka zapeljejo, ko se skušamo med seboj zaupno pogovarjati.

Če razumemo, sprejmemo in praktično uporabimo modrost, ki nam jo ponuja teh petindvajset smernic za uspešno sporazumevanje, bo posledica gotovo osebna sreča in rast.

Iz uvoda:

Nekako čutimo, da se naše življenje odvija tako kot naši odnosi. Približno toliko smo srečni, kolikor so srečni naši odnosi. “Človek samotar” je pravo protislovje”. Človek, ki živi ločeno od drugih ljudi, je kot rastlina, ki skuša preživeti brez sončne svetlobe ali vode. Ne more priti do nobene rasti ali obstoječe življenje začne odmirati in bo počasi umrlo. BIti pomeni za nas biti z drugim človekom ali z drugimi. Kakovost našega bivanja temelji na naših medsebojnih odnosih …

Dodatne informacije

Avtor:

Anamarija Beniger

Založba:

Založba Dravlje

Leto izdaje:

2003

Število strani:

204

Vezava:

mehka