SKRITA MOČ PRIJAZNOSTI

Na zalogi

Šifra: 58154

29,90 

Praktični priročnik za duše, ki si s prijaznimi dejanji drznejo spreminjati svet

Močno in zdravilno duhovno branje, ki nas nežno opominja, da je največje darilo, ki ga lahko damo drugemu, to, da smo prijazni.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Duhovni vodnik Lawrenca G. Lovasika nas popelje od razvijanja prijazne naravnanosti prek uporabe prijaznih besed k udejanjanju svoje ljubezni do bližnjih s prijaznimi dejanji. Obvezno čtivo za vse, ki si želimo rasti v svojem odnosu do Boga in do tistih, ki jih imamo radi.

»Knjiga bralca vabi, da se z odločnim duhovnim bojem in vztrajnostjo na poti duhovne rasti v novega človeka po vzoru Jezusa Kristusa uvrsti med tiste, ki si prizadevajo, da z majhnimi dejanji prijaznosti in ljubezni spreminjajo svet, da postane povsem drugačen, lepši in srečnejši, tak, kakršnega si je zamislil Bog ob stvarjenju in kakršen bo ob koncu časov.« –    s. dr. Jasna Marija Kogoj OSU

O avtorju:

Lawrence G. Lovasik se je rodil slovaškim staršem v Pensilvaniji, ZDA. Pri dvanajstih letih je bil sprejet v misijonsko semenišče Presvetega srca v Girardu v Pensilvaniji, leta 1938 pa je prejel mašniško posvečenje v misijonskem semenišču Presvete Marije v Technyju v Illinoisu. Študij je zaključil na Papeški univerzi Gregoriana v Rimu, tri leta je bil učitelj in prefekt bogoslovcev, nato pa je nadaljeval misijonsko delo na ameriških premogovniških in jeklarskih območjih. Leta 1955 je ustanovil kongregacijo domačih in tujih misijonarjev Sisters of the Divine Spirit, katerih služenje je vključevalo poučevanje v šolah in katehezo, obiskovanje domov in pomoč pri socialnem delu. V svojem značilnem preprostem, iskrenem slogu je napisal številne knjige in več kot 50 brošur z vsebinskim poudarkom na molitvi in sveti evharistiji.

Dodatne informacije

Avtor:

Lawrence G. Lovasik

Leto izdaje:

2024

Število strani:

224

Vezava:

mehka

Založba:

Družina