SEDEM BOŽJIH DOTIKOV

Na zalogi

Šifra: 54791

16,90 

Alenka Klemenc je v sedmih novelah orisala ključne trenutke v življenju sedmih ljudi, ki so se odločili za Boga in kasneje postali svetniki.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Naše odločitve na življenjskih prelomnicah postanejo usodne. Tek našega življenja zaobrnejo v dobro ali v slabo. Alenka Klemenc je v sedmih novelah orisala ključne trenutke v življenju sedmih ljudi, ki so se odločili za Boga in kasneje postali svetniki. Zgodbe so prepričljive in navdihujoče, zgodovinske in sodobne hkrati.

Vsebina knjige se dotika tem, s katerimi se človeštvo ukvarja od vedno. Govori o odnosih, blagoslovu, odpuščanju, vztrajnosti, spreobrnjenju, družini, človeških slabostih in modrostih, vzponih in padcih …
dr. Tanja Repič Slavič, zakonska in družinska terapevtka

Sedem izbrancev iz knjige nam pomaga dojeti, da je svetost narejena iz prsti. Postanejo naši sogovorniki in skozi njihovo pripoved sije zagotovilo, da je Božja milost v polni meri pripravljena tudi za nas.
s. Jana Rovtar, uršulinka

Prepričan sem, da bo ta knjiga marsikatero srce navdušila za molitev, ga ogrela za resnično dobroto in lepoto ter napolnila z mirom.
dr. Andrej Naglič, duhovnik in pravnik

Dodatne informacije

Avtor:

Alenka Klemenc

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2018

Število strani:

128

Vezava:

mehka