ZAJEDAVSKI UM

Na zalogi

Šifra: 55822

39,90 

Obstaja vojna proti resnici … in če v njej ne zmagamo, bo žrtev intelektualna svoboda. Zavezanost Zahoda svobodi, razumu in resničnemu liberalizmu še nikoli ni bila tako resno ogrožena kot danes, zaradi zadušljivih sil politične korektnosti.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Dr. Gad Saad, voditelj izjemno priljubljene YouTube oddaje ‘THE SAAD TRUTH’, skuša razkrinkati to, čemur pravi slabe ideje ali bolje “patogene ideje”, ki ubijajo zdrav razum in odpravljajo racionalno razpravo. Te ideje so postale sestavni del naših univerz in se s svojo tiranijo politične korektnosti širijo naprej ter ogrožajo naše najosnovnejše svoboščine – vključno s svobodo misli in govora.

Nevarnost je resna, a kot pokaže dr. Saad, je politično korektna dogma prepredena z logičnimi zmotami. Imamo močno orožje, s katerim se lahko borimo, če le imamo pogum, da ga uporabimo.

Zajedavski um je provokativen vodnik za obrambo razuma in intelektualne svobode, ter bojni krik za ohranjanje naših temeljnih pravic. S tem pa je tudi postala ena najbolj kontroverznih knjig v zadnjem času in posledično ena izmed knjig, o katerih se največ govori.

Dodatne informacije

Avtor:

Gad Saad

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2022

Število strani:

212

Vezava:

trda