NESLIŠNO HREPENENJE

Na zalogi

Šifra: 49155

18,70 

Avtorica želi skozi Kristinino zgodbo reševanja zakona nakazati, da je potrebno za odnos med zakoncema vztrajati, graditi, ga dopolnjevati, popravljati, odpuščati, se zavedati sebe in zaupati tudi Njemu, da bi lahko bilo to njuno življenjsko potovanje dolgo in odnos globok ter pristen.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Velika ljubezen, poroka, otrok, vzgoja, pestro družinsko življenje, osamosvajanje, potem pa kar naenkrat, še sama ne vesta kdaj, zazija med njima praznina. V to torišče odnosa na nitki nas skozi zgodbo zakoncev Kristine in Boruta pelje avtorica Tanja Mlakar v povesti Neslišno hrepenenje.

Odpustiti sebi, drugemu? Začeti znova? Borila se bom za svoj odnos. »Tako čutim in tako bom naredila, drugače najinega zakona čez nekaj let ne bo več. Izgubil se bo v morju današnjih ločitev in zakonskih polomov, v morju otrok ločenih od staršev. Ne tega ne bom dopustila.«

Avtorica želi skozi Kristinino zgodbo reševanja zakona nakazati, da je potrebno za odnos med zakoncema vztrajati, graditi, ga dopolnjevati, popravljati, odpuščati, se zavedati sebe in zaupati tudi Njemu, da bi lahko bilo to njuno življenjsko potovanje dolgo in odnos globok ter pristen. Knjiga sodi v področje leposlovja.

Dodatne informacije

Avtor:

Tanja Mlakar

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2010

Število strani:

388

Vezava:

mehka