ŽIVIM OD TVOJIH BESED

Ni na zalogi

Šifra: 55124

19,90 

Ljubezensko zgodbo, napisano v obliki pisem, ki sta si jih pošiljala Breda in Roman Gašperin v času njegovega služenja vojaškega roka v JLA.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Ljubezensko zgodbo, napisano v obliki pisem, ki sta si jih pošiljala Breda in Roman Gašperin v času njegovega služenja vojaškega roka v JLA med letoma 1983 in 1984, je navdihnilo Življenje. Besedila odstirajo pogled v kasarno, v vsakodnevna opravila, prikazujejo odnose med vojaki in oficirji in humorne zaplete, na drugi strani pa čakanje dekleta vpetega v delo in študij. Mladi par so eno leto povezovala samo pisma, ki sta si jih redno izmenjevala. V njih sta odštevala dneve do vrnitve domov, si delila dobre in slabe trenutke vsakdana in sanjala o prihodnosti, ko bosta lahko v polnosti zaživela in uresničila sanje o skupnem življenju. Resnična zgodba, ki je zapisana na straneh te knjige, nazorno pokaže, da se je potrebno za odnos truditi in kako krhka, ranljiva in čudežna je ljubezen.

»Bralec, ki boš to knjigo vzel v roke in vstopil v svet dveh ljudi v čudnem času čudne dežele, sezuj se in stopaj bos. Kajti kraji, ki jih boš prehodil v tej zgodbi, so sveta zemlja. In pisma, ki jih boš bral, so sveta.« 
Gregor Čušin v spremni besedi

Dodatne informacije

Avtor:

Breda Gašperin, Roman Gašperin

Založba:

Družina

Leto izdaje:

2018

Število strani:

230

Vezava:

mehka