MORILČEVI PLIŠASTI MEDVEDKI

Na zalogi

Šifra: 57607

24,00 

1. knjiga v zbirki Filo&Zofija

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Sirote, ki živijo v Akademiji, uporabljajo inovativen način razmišljanja, ki temelji na filozofiji, da najdejo nove namige, ki jim omogočajo najti najbolj iskane zločince.

Detektivska agencija Filo&Zofija se v sodelovanju s policijo Barvilla sooči s prvim primerom: odkritjem neusmiljenega morilca, ki je ubil že štiri otroke. Poleg žrtev vedno pusti žival – plišastega medvedka.

Reni Descartes, Fredi Nietzsche, Konfucij, David Hume, Karli Marx in Sokrat mlajši so skupina 10 do 12-letnih otrok, ki jim je skupno, da so sirote in veliki misleci. Kljub svoji mladosti imajo filozofski pogled na življenje. So otroci, obdarjeni z izjemno radovednostjo in se sprašujejo o vsem ter iščejo odgovore, ki so pogosto nova vprašanja.

Skupino vodi Zofija Hipatija. 16-letno dekle je zelo inteligentno. Sama se je domislila, da ustanovi agencijo na podlagi filozofskih misli. Predana je reševanju ugank. Nekaj ​​primerov je že rešila, zasluženi denar pa porabila za plačilo najemnine hiše, v kateri živi z drugimi sirotami.

Dodatne informacije

Avtor:

Cuca Canals

Leto izdaje:

2023

Število strani:

192

Vezava:

mehka

Založba:

Salve