POTEM PA SVIZCI NASANKAJO…

Na zalogi

Šifra: 57873

24,95 

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Anže je prepričan, da so njegovi Svizci najboljši vod na svetu. Zdaj mora to le še dokazati vsem ostalim. Zimovanje na Zgornji Sorici, na katero se za tri dni odpravlja četa, se zdi odlična priložnost za to. Škoda le, da vodnik Risov ni ravno pripravljen sodelovati pri njegovem načrtu, ampak vsak trenutek izkoristi za posmehovanje. Še večji problem je, da Anžetovi možgani odpovejo vsakršno sodelovanje, ko je v bližini skodrana vodnica Vider. In ker v zgodbo vstopajo še njegovi štirje Svizci, vsak s svojo bero posebnosti, bi se zimovanje zlahka končalo s pravo polomijo. Se bodo fantje v težavah poskrili vsak v svojo luknjo ali stopili skupaj?

 

O avtorici:

Lucija Čakš se je rodila s priimkom Hrastar leta 1988 v Ljubljani, na veliko veselje staršev in treh starejših bratov. Ker je vedela, da želi vse življenje pisati, je doštudirala novinarstvo na Fakulteti za družbene vede. Od 19. leta dela kot novinarka in urednica pri različnih medijih.

Leta 1996 so jo starši vpisali k skavtom, kar je bila vsekakor najboljša naložba v njeno prihodnost. Svoje spomine na skavtske prigode je namreč prelila v svoj prvi roman Potem pa Svizci zavijejo … (2021). Sedaj živi z možem in tremi otroki nekje na Štajerskem podeželju in že snuje naslednjo knjigo.

Dodatne informacije

Avtor:

Lucija Čakš

Leto izdaje:

2023

Število strani:

244

Vezava:

trda

Založba:

Zavod Iskreni