TRETJA MASKA

Na zalogi

Šifra: 58131

26,00 

Pisateljica Care Santos je ustvarila fikcijski roman, ki pa je še kako realističen saj postavlja vprašanja o okrutnosti mladih in pomenu razkrivanja resnice za preprečevanje podobnih tragedij ter spodbuja bralca k soočenju z lastno identiteto.

Kategorije: , ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Ta surovi realistični roman je fikcija izpod mojstrskih prstov pisateljice Care Santos. In čeprav je fikcija, bi vsekakor lahko šlo za povzetek novinarskega raziskovalnega dela v zvezi z resničnim dogodkom, enim tistih, ki pretresejo našo vest, kadar za njih slišimo ali izvemo iz medijev. Tistih, ob katerih se vprašamo, kako je mogoče, da je do česa takega sploh prišlo. Kako je tako mlada oseba zmožna storiti kaj tako okrutnega? Morda ogromno ljudi meni, da je včasih bolje, če resnice sploh ne poznamo. Ampak kako bomo potem preprečili, da se kaj takega ne bi spet zgodilo? Se upaš soočiti s svojo tretjo masko?

CARE SANTOS, rojena leta 1970 v Mataróju (Barcelona), je študirala pravo, vendar je že v mladih letih začela delati kot novinarka. Je avtorica bogatega opusa za mlade in odrasle, ki stike s svojimi bralci pogosto ohranja na forumih in srečanjih. Njena dela so prevedena v več kot dvajset jezikov, prejela pa je tudi že številne nagrade in priznanja. Med drugim je dobitnica nagrade Edebé za mladinsko književnost (2003 in 2015), Gran Angular (2004), Alandar (2006) ter nagrade Protagonista Jove po izboru bralk in bralcev. Prejela je tudi nagrado Ramona Llulla za katalonsko književnost (2014), Nadal (2017) in Cervantes Chico (2020), ki je priznanje avtorici za življenjsko delo na področju otroške in mladinske književnosti.

Dodatne informacije

Avtor:

Care Santos

Leto izdaje:

2024

Število strani:

186

Vezava:

mehka

Založba:

Salve