OLJSKO GORO TIHA NOČ POKRIVA

Na zalogi

Šifra: 54799

6,00 

Križev pot za mlade je napisan tako, da jih Jezus sam vodi po poti, ki jo je prehodil od Pilatove palače do vrha Golgote.
Molitvena ura za mlade
Kratka razmišljanja, prepletena in obogatena s pesmimi, pomagajo mladim spoznavati Jezusa kot sočutnega in usmiljenega Odrešenika, ki jih spodbuja, naj se ga ne bojijo, temveč se mu iskreno in brez zadržkov zaupajo.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Od postaje do postaje skupaj z njim doživljajo bolečino in zapuščenost, ki pa ne vodita v obup, saj jih Jezus pripelje do radosti vstajenja. Tako jih pritegne v svoje odrešilno trpljenje, njihove stiske in težave, s katerimi se soočajo v življenju, pa vzame na svoje rame. Da jim čutiti kako jim je vedno najbližji prijatelj, ki jih vodi, dviguje po padcih in končno odreši za večno srečo skupaj z njim v nebesih. Dodane so pesmi z akordi iz pesmarice Jubilate II in nekaj ljudskih.
Molitvena ura pred Najsvetejšim.
Da bi se mladi z Jezusom še bolj zbližali, so povabljeni, naj ga obiščejo, ko jih čaka v tabernaklju. Želi jim biti vedno blizu v vseh trenutkih njihovega življenja, še posebno v najsvetejšem Zakramentu, da bi jim bil opora, tolažba, moč in izvir ljubezni. Jezus želi sprejeti mlade v svoje Srce take, kakršni so, in jih opogumiti, da bi se odzvali njegovemu klicu ter zvesto hodili za njim.

Dodatne informacije

Avtor:

Andrej Kranjec, Aneta Stoilovski

Založba:

Salve

Leto izdaje:

2015

Število strani:

84

Vezava:

mehka