BLAGOR ZVESTIM (ORATORIJ 2024)

Ni na zalogi

Šifra: 58186

18,00 

Gradivo za oratorij 2024

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Oratorij Slovenija je mladinski prostovoljski počitniški program za otroke, ki deluje po pedagoških načelih don Boskovega preventivnega sistema. Glavni protagonisti programa so mladi prostovoljci – animatorji, katerih stalna navzočnost med otroki ni nadzorniška in preprečevalna, ampak prijateljska in spodbujevalna ter usmerjena v celostno rast posameznika.

Za letošnjo oratorijsko temo smo ponovno pokukali v “knjigo vseh knjig”. Spremljali bomo preroka Daniela, ki je živel v času Izraelskega izgnanstva v Babilonu. Kot nadarjen mladenič je bil s svojimi tovariši vpoklican na dvor, kjer je sčasoma zaradi svoje modrosti in sposobnosti razlaganja sanj postal pomemben svetovalec kar trem babilonskim kraljem. Pri tem je v sovražnem okolju ostajal zvest svoji veri in vrednotam, zaradi česar je bil tarča več spletk. K sreči je lahko vedno računal na Božje varstvo – celo ko je bil vržen v levjo jamo …

Vrednote, ki jih izpostavljamo ob Danielovi zgodbi, so moč molitve, zvestoba Bogu, čistost, spoštovanje svetega in Božje varstvo. Letošnje geslo “Blagor zvestim” pa povzema glavno sporočilo Danielove knjige, da smo varni v Božjem zavetju.

Dodatne informacije

Leto izdaje:

2024

Število strani:

200

Vezava:

mehka

Založba:

Salve