HVALA ZA LEP DAN, DOBRI BOG

Na zalogi

Šifra: 49823

16,90 

Zbirka zgodb za lahko noč

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Hvala za lep dan, dobri Bog
Zbirka zgodb za lahko noč
Hvala za lep dan, dobri Bog, je zbirka 20 sanjavih zgodb, ob katerih bodo otroci zaspali z mislijo: Bog me ima neizmerno rad! Slikovita besedila različnih avtorjev in prikupne ilustracije s pridihom nekdanjih časov ilustratorke Ellen Martens nas popeljejo v svet domišljije, kjer se zgodi marsikaj razburljivega. Na koncu pa je vse tako, kot mora biti.
Knjiga je primerna za branje našim najmlajšim kristjanom, starim 3 leta in več. Primerna je tudi za učenje in utrjevanje branja malih tiskanih črk, saj je pisava zelo velika, zgodbe pa kratke.
Nastopajo otroci s svojimi vsakdanjimi zgodbami: veliko skupne igre, pa izgubljena ninica, ukradena igračka. Nekatere zgodbe so kot basni: v njih se mala morska medvedka Trula uči plavati; veveriček Firbček hoče pomagati bukvi, ki izgublja listje; samozavesten osliček Jožek se uči ponižnosti … Vsak ima svoj mali izziv, in ko ga premaga, še bolj zaupa Bogu.
»V knjigah za otroke je ali res veliko verskega poudarka ali pa Boga sploh ni – pri tej knjigi je fino, da ga je nekaj, ne pa preveč. Vera je del življenja. V knjigi ni vsaka druga beseda Bog, ne izpade narejeno – ampak je vera spontano, neprisiljeno vpletena v zgodbe. Pozdravljam ta način!«
Marta, mama štirih predšolskih otrok

Dodatne informacije

Založba:

Ognjišče

Leto izdaje:

2022

Število strani:

128

Vezava:

trda