NA SKRIVNEM

Na zalogi

Šifra: 50980

6,50 

Enajsta knjižica iz zbirke Dogodivščine Pepija in Tinkare Na skrivnem se rahločutno dotika vprašanja duhovniške poklicanosti.  Na koncu knjige nas vprašanja in odgovori napotijo nazaj k zgodbi in ponujajo iztočnice za razmislek.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Pepi preživlja počitnice pri babici in dedku skupaj s svojo sestrico, angleškim prijateljem Johnom in sestrično Arijano. Med počitniškimi dogodivščinami, kot so dirkanje s kolesi, taborjenje v hišici na drevesu in načrtovanje novih okusov žvečilnih gumijev, se najdejo tudi trenutki miru in tišine. Takrat premišljuje o svojih hrepenenjih in o tem, kaj bi rad postal, ko bo odrasel. Spokojnost gozdnega jutra in skrivnostno molitveno vzdušje v kapeli podeželskega samostana omogočita, da se njegove želje izoblikujejo v jasno misel.

Zgodba Na skrivnem se dotika vprašanja duhovniške poklicanosti, dodatek na koncu knjige pa ponuja iztočnice za pogovor ob vsebini.

Dogodivščine Pepija in Tinkare so mini romani izpod peresa Oliviera Bonnewijna, ilustrirala jih je Amandine Wanert, namenjene pa so otrokom med sedmim in enajstim letom starosti.

Dodatne informacije

Avtor:

Amandine Wanert, Olivier Bonnewijn

Založba:

Emanuel

Leto izdaje:

2021

Število strani:

46

Vezava:

mehka