MAVRIČNI MOST 2

Na zalogi

Šifra: 57360

9,90 

Mavrični most 2 je zbirka nalog za reševanje za otroke 2. razreda. Je odličen katehetski pripomoček, ki sledi katehetskemu načrtu za 2. razred verouka, kjer se otroci učijo vstopati v prijateljski odnos z Jezusom.

Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Mavrični most 2 je zbirka nalog za reševanje za otroke 2. razreda. Je odličen katehetski pripomoček, ki sledi katehetskemu načrtu za 2. razred verouka, kjer se otroci učijo vstopati v prijateljski odnos z Jezusom. Učijo se osnovnih molitvenih obrazcev in lepe, vesele krščanske drže.

Spoznavajo Jezusovo življenje, učijo se prisluhniti Božji besedi pri sveti maši.

V skupnosti z drugimi otroki se učijo praznovati – veseliti se skupaj vsega lepega, kar nam Bog-Oče podarja, posebej pa spoznavajo vsebino in lepoto cerkvenih praznikov.

Zvezek je bogato opremljen z vrhunskimi ilustracijami priznanih slovenskih ilustratorjev.

Naloge so bile prvotno objavljene v reviji Mavrica. Rešitve nalog bodo od 1. septembra dalje objavljene na spletni strani revije Mavrica.

Vsebina nalog za reševanje: 

spoznavamo Jezusa, Božji otroci smo, dobre duhovne navade, sveta maša, čas med letom, adventni čas, božični čas, postni čas, talenti, križev pot in pasijon, velikonočni čas, Marija je naša mati, spoznavamo svojo cerkev.

Dodatne informacije

Založba:

Družina

Število strani:

48

Vezava:

mehka