STARA SKALA

Na zalogi

Šifra: 52960

19,90 

Prisrčna življenjska zgodba skale, ki je razburljivejša, kot bi pričakovali – v odličnem prevodu Boštjana Gorenca – Pižame.

Kategoriji: ,
Vračilo izdelka

Vračilo izdelka

V primeru nezadovoljstva

Izbrani artikli

Izbrani artikli

Najboljše kvalitete

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri naročilih nad 50 €

Opis

Stara skala že zelo dolgo sedi na istem mestu, a to ne pomeni, da ni doživela svojih dogodivščin. Ta čudovita kombinacija neleposlovja (na koncu knjige je jasna časovnica, ki prikazuje vse preobrazbe, skozi katere je šla skala) in leposlovja (skala pripoveduje svojo življenjsko zgodbo borovcu, pikapolonici in kolibriju) je zanimiv način, da otroke seznanimo z geologijo in različnimi vrstami kamnin, jim prebudimo radovednost in jih spodbudimo k razmišljanju o vseh spremembah, ki jih kraji doživijo skozi čas. Ljubke, nežne ilustracije pomagajo bralcu uporabiti domišljijo.

O avtorici:

Deb Pilutti je otroška pisateljica in ilustratorka, ki je nekoč našla zanimiv kamen, za katerega se je zdelo, da ima usta in oči. Skoraj bi ga zavrgla, saj kamni vendar ne morejo imeti obraza! Sploh pa skale ne morejo biti glavne junakinje zgodbe. Čisto dolgočasne so, saj ves čas ždijo na enem mestu. Toda k sreči jo je domišljija ponesla malo dlje in ustvarila je zgodbo Stare skale.

Dodatne informacije

Avtor:

Deb Pilutti

Leto izdaje:

2023

Število strani:

40

Vezava:

trda

Založba:

Vida